top of page
jag.jpg

Om oss

Vi arbetar med hälsa genom många olika sätt. Allt handlar om att reducera stress, bli avkopplad och få mer energi. För mig personligen så brinner jag för dans och natur. Att kunna kombinera detta i olika övningar/aktiviteter/element och skapa hälsa är för mig mycket betydelsefullt. Bara vistas i naturen hjälper oss människor till bättre hälsa. Vi kommer från naturen och ursprungligen så är vår hjärna utvecklad att fortfarande leva i naturen. Qi gong kan med fördel göras i naturen eftersom vi enligt österländsk tro lever i ett med naturen. Qi gong sänker stress, spänningar i kroppen. Att stå barfota i naturen, känna sig jordad och göra Qi gong ökar livsenergin och ger bättre välmående. Skogsbad är ett annat sätt att ge dig själv bättre hälsa. Vi människor har blivit mycket duktiga på att göra flera saker samtidigt, gärna jogga och lyssna på podd, cykla i naturen eller  ha hög musik in öronen. Ta en powerwalk med pepp i öronen, plocka svamp, bär eller annat som är till nytta för oss. Detta är inte fel-men vi tar bort effekten av att bara VARA i naturen och genom att koppla bort tankar ge oss en stunds återhämtning för vår hälsa. Skogsbad i naturområde ger på bara 15 minuter utan tankar, musik, svamp sänkt blodtryck och puls och därmed bättre hälsa. Att gå ut i naturen, sätta sig på en stubbe eller sten och bara lyssna, dofta, känna, se sig omkring, vågar du öppna munnen och känna smaken av det som finns omkring dig.

 

Dansen har alltid funnits i mitt liv och gett mig glädje, gemenskap, vänner, endorfiner, kärlek, träning, lycka och mycket mer. Att dansa och röra sig fritt till musik har effekt på din hälsa. Om du har spänningar i kroppen och behöver energi - sätt på din favoritlåt på hög volym och dansa loss en stund och efteråt känner du dig gladare, mer harmonisk och känner mindre smärta. Jag vill ge dig chansen att lära känna din kropp genom dans och rörelser för en bättre hälsa. Forskning visar att dans sänker stressrelaterade symptom hos unga flickor. Vi vet att fysisk aktivitet har god effekt på hälsa.

 

De senaste åren har Yinyoga hjälp mig mycket. Efter två graviditeter med mycket foglossning som hängde kvar flera år efter trots träning av olika slag. Främst min ländrygg som smärtade. Efter regelbunden träning med yinyoga försvann min smärta i ländryggen. Jag har också genom den meditativa form av yoga som yinyoga är arbetat mycket med mig själv inåt. Fokuserat på här och nu, ALLT FÖRÄNDRAS inget vara för evigt. Detta har fått mig att vilja dela med mig av mina kunskaper till Dig som läser detta. Min hälsa har förbättrats av yinyogan. Jag har lärt mig ännu mer om bindväven och hur den fungerar och därmed utvecklat min yoga till Sensing Yinyoga vilket är mer skonsamt för kroppen och skapar mer rörlig bindväv.

Om mig

Jag heter Johanna Lindborg och brinner för att utvecklas och få människor att växa, utvecklas och få bättre hälsa. Jag älskar naturen och att dansa. Genom min personliga utveckling har jag kommit i kontakt med olika verktyg som hjälpt mig på min resa. Nu vill jag dela med mig till Dig!

106687412_10217458751929990_581672996018

Kontakt

Jag ser alltid fram emot nya spännande möten och möjligheter till utveckling. Väl mött. 

0733-82 44 25

bottom of page