top of page
Hälsa (1).jpg
retreat, stillhet, meditation

Lugn och Ro  Retreat 

22-23 Januari

Välkommen på retreat i en avkopplande miljö, med härlig natur nära inpå stugknuten.

Vi träffas på Billstorp Stenhagen utanför Katrineholm för en härlig helg tillsammans. Länk till Stenhagen. Kommer du med tåg så finns möjlighet att bli hämtad vid tågstation i Katrineholm. Meddela oss vid bokning.

Boende sker i tvåbäddsrum eller flerbädds rum med andra deltagare. 

Retreatet äger rum 22-23-Januari 2022
lördag klockan 10,00 till söndag klockan 15,00

Ge dig själv tid för att koppla bort den dagliga stressen. Du ges möjligheten att ladda kroppen, sinnet och själen med positiv energi och därigenom blir mer närvarande med dig själv.

Meningen med detta Retreat är att alla deltagare ska få möjlighet att självreflektera med sig själva i en vacker och fridfull atmosfär. Fysiskt och mentalt välbefinnande är otroligt viktiga för att vi ska leva ett fulländat liv, och det kräver både övning och engagemang.

 

Varje Retreat är unikt och förser dig med härlig miljö, inspiration och lite vägledningen för att stärka kropp, sinne och själ.

Innehåll

lördag

10-11     incheckning

11-13     landa här och nu, flödande yoga

13-15     sopplunch, egen tid

15-17      sensing yingyoga, meditation

17-18      egen tid

18-19      middag

19-21     frigörande dans, meditation

21-22     egen tid

22-09    tystnad

söndag

08-09    qi andning och meditation

09-11    frukost,  egen tid

11-13    flödande yoga/sensing yingyoga

13-14    sopplunch

14-15    frigörande dans, avslut

TVÅ DAGAR

 

SEX WORKSHOPS

EN ÖVERNATTNING

TVÅ SOPPLUNCH

EN MIDDAGAR

MER ÄN FYRA TIMMAR EGEN TID

The, kaffe, vatten, frukt, fröknäcke finns tillgång till hela dagen

ALLT DETTA FÖR ENDAST
2900kr (0rdinarie pris 3500kr)

Anmälan göres till: halsanaturdans@gmail.com

Betalning: Vi skickar ut en faktura i samband med bokningen på 500 kr. Resterande faktureras ca en månad innan retreaten.

Avbokning:  Vid avbokning tom 14 dagar före kursstart erhålles hela kursavgiften, inkl bokningsavgift. Vid avbokning 0-13 dagar innan retreaten erhålles retur för halva kursavgiften.

Anmälan och frågor: halsanaturdans@gmail.com

0733-824425

Vi lever i en värld präglad av YANG - en maskulin energi, fart, action, det händer saker hela tiden. Vi behöver balansera vår kropp med  mera YIN - en kvinnlig energi,  gå in i stillhet, lugn ro, låta kropp och sinne återhämta sig.  

När antingen Yin eller Yang energi dominerar uppstår en obalans som medför fysisk, samt själslig smärta och vi upplever motgångar i livet. 

Naturen strävar alltid efter balans mellan Yin och Yang. Det är aldrig en frågan om antingen Yin eller Yang utan om "mer eller mindre". När det uppstår balans mellan Ying och Yang så känner vi harmoni i kropp, själ och i vår livstillvaro.

Yin och Yang är inte två skilda fenomen utan två aspekter av samma energi. Ljus kan inte finnas utan mörker, kyla kan inte finnas utan värme och så vidare. Yin och Yang är dynamiska begrepp och de inbegriper en ständig förändring.

Sagt om retreat

"Toppen blandning av aktiviteter."

"Vacker natur, fantastik god soppa, härlig kombination av stilla naturvandring, qigong och yinyoga."

"Johanna är lugn och sprider trygghet och harmoni. Fantastisk upplägg med kombination av meditationer, yinyoga, qigong, god mat och sinnespromenader."

Kvinnor som utövar yoga utomhus

Jag, Johanna Lindborg erbjuder dig en variation av övningar under denna helg. Att skapa mer Yin-energi i sitt liv, att meditera kan ske på så många olika sätt. Jag vill visa på mina främsta verktyg som hjälpt mig skapa mer balans i mitt liv. 

Gäst-ledare Gunni Karlsson erbjuder dig en flödande yogaform.

Qi Andning - genom enkla rörelser i takt med vår andning, gå igenom de fem elementen för att hitta DIN naturliga balans.

Sensing Yinyoga - varsamt på kroppens villkor låter vi vår kropp komma till avslappning i olika positioner. Mjuka gungningar, spiralande rörelser lugnar vårt nervsystem och mjukar upp vår bindväv.

Frigörande dans - vi låter kroppen röra sig som den vill till musik.

Meditation - vi tillåter hjärnan få vila ett tag från allt brus, alla tankar som pockar på vår uppmärksamhet. Vi väljer att gå djupare in i känslan, förnimmelser, sensationer och varande i vår kropp.

Väl möt

Johanna

bottom of page